Σάββατο 20 Νοεμβρίου 2010

Βραβεία Super League


Εναλλακτικά βραβεία Super League

Στη μεγάλη αίθουσα, μπορούσες να νιώσεις την ένταση και την αγωνία στον αέρα. Αμήχανα βλέμματα, ιδρωμένες παλάμες… Κάποιοι προσπαθούσαν να διασκεδάσουν το άγχος τους λέγοντας ανέκδοτα, με εντελώς αντίθετο αποτέλεσμα καθώς τα αστεία ήταν σκέτες μαλακίες και, έτσι και αλλιώς το μυαλό όλων ήταν αλλού…

Ξαφνικά τα φώτα χαμήλωσαν, το κοινό –που μέχρι τώρα έτρωγε ομαδικά τα νύχια του- έβγαλε το σκασμό, ο ντράμερ ξεκίνησε το fade in με το ταμπούρο του… και μέσα σε ένα μεγαλοπρεπές «ΩΩΩΩ!» οι παρουσιαστές, Χρήστος Σωτηρακόπουλος και Κάθριν Ζέτα Τζόουνς (είχε υπογράψει συμβόλαιο 2 εκατομμυρίων ευρώ για να συμπαρουσιάσει το event) ανέβηκαν στην εντυπωσιακή σκηνή….

Είναι τα εναλλακτικά βραβεία Super League! Το μεγαλύτερο υπερθέαμα του κόσμου…

Σε λίγο σαστισμένοι νικητές θα βάλουν τα κλάματα, αφηνιασμένες σύζυγοι, θα ταρακουνάνε τα παιδιά τους, σκούζοντας «κέρδισε ο μπαμπάς» ενώ από την άλλη μουδιασμένοι αστέρες θα προσπαθούν να συνειδητοποιήσουν την ήττα τους….

Πάμε λοιπόν…

Πρώτη κατηγορία: Βραβείο: «Πιο άσχημος ποδοσφαιριστής»

Οι 3 υποψήφιοι:

Νικητής με σχετική ευκολία ανακηρύσσεται ο Τάσος Κατσαμπής με δεύτερο τον Μανώλη Σκούφαλη.

Την απονομή έκανε ο Δρ Φράνκενσταιν.

Δεύτερη κατηγορία: Βραβείο: «Πιο “γοητεία” ποδοσφαιριστής»

Το βραβείο κερδίζει προκαλώντας την έκπληξη σε όλους ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού Αλέξανδρος Τζόρβας που αφήνει στον πάγκο τον βετεράνο πλέον γόη Νικοπολίδη και το μηχανάκι του ΠΑΟΚ Βιτόλο που όσο eye liner και να βάλει την γοητεία του έλληνα Τζόρβα δεν πρόκειται να τη φτάσει.

Την απονομή έκανε ο Τζόνι Ντεπ

Τρίτη κατηγορία: Βραβείο: «Πιο “αλητεία” ποδοσφαιριστής»

Πιο αλήτης ποδοσφαιριστής αναδείχτηκε παμψηφεί ο τούρκος Τουμέρ Μετίν της Λάρισας. Ο οποίος ανήκει στην κατηγορία «τσογλάνι με ζωηρή ποδοσφαιρική φλέβα», ένας από τους τελευταίους μεγάλους «ποδοσφαιρικούς ρεμπέτες». Αλητεία στο Full λέμε!

Την απονομή έκανε ο Lemmy Kilmister

Τέταρτη κατηγορία: Βραβείο: «καλύτερες δηλώσεις στην κάμερα»

Εδώ δεν υπήρχε καν ανταγωνισμός. Πανάξιος νικητής είναι ο Πάτρικ Ογκουνσότο που οι δηλώσεις του έχουν καταφέρει να χτυπήσουν εκατομμύρια views στο Υou Τube.

Την απονομή έκανε ο Νίκος Αλέφαντος

Πέμπτη κατηγορία: Βραβείο: «Πέφτω μόνος μου»

Το βραβείο «πέφτω μόνος μου» παίρνει μετά από μεγάλη κόντρα που κρίθηκε στη μία ψήφο, ο Ντίογο, ο οποίος έκανε τρομερή εντύπωση στην εκδήλωση, κυρίως με την άνεσή του πάνω σε αυτή τη βαριά σκηνή…Άμα ξέρεις από θέατρο…

Την απονομή έκανε ο Γιώργος Καραγκούνης

Έκτη κατηγορία: Βραβείο: «Πιο μισητός ποδοσφαιριστής»

Το βραβείο αυτό θα το μοιραστούν από κοινού ο Πάρης Άντζας και ο Σταύρος Λαμπριάκος οι οποίοι έχουν καταφέρει με την αξία τους να κάνουν όλη την Ελλάδα να τους μισεί και να τους βρίζει σε όλα τα γήπεδα της χώρας.

Την απονομή θα κάνει ο Τζορτζ Μπους

Σε αυτό το σημείο θα ακολουθήσει μουσικό διάλυμα:

Στη σκηνή ανεβαίνουν οι Spliknot (δεν μπορούσαμε να κλείσουμε τους Slipknot οπότε βολευτήκαμε με τους Spliknot), η Δέσποινα Βανδή και ο Βαλάντης και κάνουν ένα εκπληκτικό live αφήνοντας τον κόσμο με το στόμα ανοιχτό…

Έβδομη κατηγορία: Βραβείο: «Πιο γελοίος ποδοσφαιριστής»

Εδώ δεν υπήρχε καν αγωνία, ο Κώστας Μήτρογλου έχει καταφέρει να γίνει ο Βασιλιάς Κάγκουρας της Super League και από πάνω νομίζει ότι έχει και style!

Την απονομή θα κάνει ο Σταμάτης Γονίδης

Όγδοη κατηγορία: Βραβείο: «Ψυχή»

Το βραβείο «ψυχή» κερδίζει ο Τάσος Πάντος που όσο άμπαλος και να ’ναι όταν παίζει δίνει το 150% των δυνατοτήτων του. Θα μπορούσε να παίζει και τζάμπα αν του το ζητήσουν.

Την απονομή θα κάνει ο Θωμάς Κυπαρίσσης

Ένατη κατηγορία: Βραβείο: «μεγαλύτερο κοράκι»

Ο διαιτητής Κάκος από την Κέρκυρα είναι ο φετινός νικητής αυτού του ιδιαίτερου βραβείου.

Την απονομή έκανε ο αρχιδιατητής Βαρούχας

Δέκατη και τελευταία κατηγορία: Βραβείο: «Ελληνικό Λαμόγιο»

Το βραβείο θα παραλάβει εκ μέρους όλων ο «Αυτός». Ο «Αυτός» θα πλησιάσει τα χίλια του στο μικρόφωνο και θα δηλώσει: «Είναι μεγάλη στιγμή για όλους μας σήμερα. Ο κόσμος πιστεύει ότι είναι κάτι απλό…δεν έχει ιδέα όμως πόσο δύσκολο είναι να προσπαθείς κάθε μέρα να διώχνεις από πάνω σου την παραμικρή ευθύνη, να πουλάς δωρεάν τσαμπουκά στους από κάτω και ταυτόχρονα να κλάνεις μέντες μπροστά στους από πάνω, να τσεπώνεις γαμώ τα φράγκα χωρίς καμιά ουσιαστική προσφορά οπουδήποτε, και την ίδια στιγμή να γίνεσαι τόσο, μα τόσο σκατόψυχος μόλις εξασφαλίσεις τα νώτα σου.

Νιώθω δικαιωμένος, εκ μέρους όλων των ελλήνων παραγόντων…Σας ευχαριστώ».

Η σεμνή τελετή πλησιάζει στο τέλος της.

Αν το περιεχόμενο της προσβάλει κάποιους, δηλώνω ευθέως μεταμέλεια και παραπέμπω στους χιλιάδες έλληνες που βλέπουνε ποδόσφαιρο και συμφωνούνε μαζί μου.

Ο κόσμος έκανε εμετό και αποχώρησε χαρούμενος για τα σπίτια του…

Καληνύχτα!