Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2010

Aπαντήσεις....

ΞΑΝΑΝΟΙΓΩ ΤΟ BLOG ΓΑΜΩ ΤΟ ΒΟΛΟ ΓΑΜΩ

Καταρχήν, να πούμε χρόνια πολλά στον Τούρκο φύλακα άγγελο αλήτη μας τον Τουμέρ Μετίν, που είχε γενέθλια πριν 4 μέρες!

Τα έσβησα όλα και πήγα 1 μήνα διακοπές με τα λεφτά που πήρα απ’το MAX για το χουνέρι που έκανα στο Βόλο και τώρα είπα να ξαναπιάσω δουλειά.
Όσο έλειπα παραθέριση (έτσι και αλλιώς δεν είχε πρωτάθλημα αυτή την Κυριακή) μου είπε η Ψωλαρία (the people behind me) ότι υπήρξαν διάφορα, σχόλια, άδικη και παράλογη δημοσιότητα, μέχρι για μηνύσεις και για ΜΠΕΟΥΣ μου είπαν. Και εγώ τόσο καιρό δεν είχα πάρει πρέφα.
Απολάμβανα αμέριμνος παρέα με τη «δικιά» τους «Θεά» Κέλλυ Καιμάκι παραδοσιακό κεμπάπ Μπρατισλάβας (ελληνική λέξη είναι μάγκες, κλείνεται κανονικά).
Τώρα που γύρισα θα απαντήσω σε όλα μαζί. Έχω σε όλα ενστάσεις.

Για το αν είμαι χούλιγκαν ή όχι…
Θα απαντήσω παρουσιάζοντάς σας ένα τρελό παλικάρι….

http://sport24.gr/football/Euro/Euro2012/ta_exw_me_thn_omada_moy.580923.html

και λέγοντας ότι εγώ είμαι 7 φορές πιο τουμπανο, 3 φορές πιο σκληρός, το ίδιο φαλακρός, και 47,9 πιο πωρωμένος με την ομάδα μου. Άρα φανταστείτε….


Για το αν είμαι ναρκομανής ή όχι…
Φτάνει να σας πω ότι πιστεύω ακράδαντα ότι το πιο extreme shock και τραγικό δημοσίευμα θα ήταν μια φωτογραφία σε εφημερίδα την επόμενη μέρα μετά από μια νίκη της ΡΕΑΛ που θα χε κάνει χατ-τρικ ο Ρονάλντο, που η φωτογραφία αυτή να έδειχνε τον Κριστιάνο στα αποδυτήρια να προσπαθεί να ηρεμήσει βαρώντας ένα ΣΕΟ στο μπούτι. Και με τίτλο Ο Ρονάλντο «Σουτάρει»…

Εγώ σαν άνθρωπο δεν τον βλέπω τον ρονάλντο… Αλλά έχω τον Αντσουέτ τατουάζ στο στόμα…

Για την περίφημη φωτογραφία που δείχνω τον κώλο μου πιστεύω είστε άκυροι.

Θα περνούσατε πολύ πιο εύκολα την εικόνα που θέλατε να περάσετε για μένα αν βάζατε ξέρω γω… αυτή τη φωτογραφία με τον κώλο μου,

http://c1.ac-images.myspacecdn.com/images02/28/l_30bbfdf7672f4c338352badadc53db8c.jpg


Για το αν είμαι ανισόρροπος:


ΠΡΟΣ: 1) Διεύθυνση Pegasus Magazines Publications
2) Έκδοτη-Διευθυντή περιοδικού MAX Κύριο Στέλιο Παπαζαφειρόπουλο

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ: ΜΜΕ όλης Της ΧΩΡΑΣ

Καταγγέλλω δημόσια το περιοδικό Max, και τον φωτογράφο Κώστα Αμοιρίδη, και τους αποκαλώ ΚΛΕΦΤΕΣ!!! Ο Φωτογράφος έχει ΑΚΟΜΑ στην κατοχή του την βαριάς συναισθηματικής αξίας για μένα Τουμέρ φανέλα μου, που του την είχα δώσει να τη φορέσει η γκόμενα στη βινιέτα του εμετικού θέματός σας. Θέλω να τη βάλω τώρα με την Τρίπολη και δεν ξέρω τι να κάνω. Απορώ αξιότιμε κύριε Στέλιο, πως μπορείτε να συνεργάζεστε με τέτοια άτομα! Είστε όλοι γελοίοι εκεί μέσα. Από τον φωτογράφο μέχρι τον Hλία και το Δημήτρη που είναι «παιδιά βιολιά» και επιλέγουν να συνεργάζονται με ανισόρροπα άτομα σαν εμένα. Αφού μόνο έτσι μπορούνε να με χαρακτηρίσουν….

(και το εξώδικο καταλήγει ως εξής)
Για τους λόγους αυτούς διαμαρτύρομαι για την παράνομη και αντισυναδελφική συμπεριφορά της «ομάδας του MAX» (μα καλά δεν έχει πρόσωπο αυτή η ομάδα να αναλάβει ευθύνες) και σας καλώ όπως εντός 10 ημερών από την κοινοποίηση της παρούσας να με αποζημιώσετε υλικά αγοράζοντας μου μία BMW m3 και ψυχικά αγοράζοντας μου ένα «ξερό». Ή μάλλον ένα ΚΤΜ να πάω να κυνηγάω αρκούδες και λύκες στα βουνά, και να μη νιώθω γούρνες»
Ικανοποιείστε τις χαριστικές για τη συνεργασία μας απαιτήσεις μου αλλιώς με λύπη μου σας ενημερώνω ότι προτίθεμαι να κινηθώ δικαστικά εναντίον σας.

Ο πληρεξούσιος δικηγόρος.
Λάκης Ταινίας


Στους βολιώτες:

Μάγκες χαλαρώστε το μόνο που πετύχατε από αυτά που λέτε πως είμαι είναι πωρωμένος οπαδός της ΑΕΛ. Όλα τα άλλα είναι απλά άκυρα… καμιά σχέση όμως! Ξεκολλάτε! Γίνεστε ρεζίλι δεν το καταλαβαίνετε; Αλλά θα μου πεις αυτά παθαίνεις άμα τραβάς ΖΟΡΙΑ….

Προς Vissini.gr.
Το ξέρω ότι δεν είμαι μόνος μου και σας ευχαριστώ πολύ που μου το επιβεβαιώνεται. Είμαστε όλοι βυσσινί αδέρφια! Και πάνω από όλα ΑΝΤΡΕΣ. Δεν χρειάζονται πολλές κουβέντες, ανακοινώσεις και τέτοια, μια πρόταση, όταν είναι ΑΝΤΡΙΚΗ φτάνει να πιάσεις «το θέμα» και η δικιά σας μου το πέρασε τέλεια όλο…. το νόημα.

ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΟΣ!

ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ!

Προς τη λαρισαία γκόμενά μου που μου πρήζει τα αρχ…...

Ήμαν κλεισμένος σε νοσοκομείο αγάπη μου, τόσο καιρό δεν ήξερα τι μέρα είναι, είχα μια σπάνια αρρώστια στο αίμα, βυσσινίζει λέν οι γιατροί και πήγα να το κοιτάξω…Η μόνη θηλυκή παρουσία που έβλεπα ήταν μια νοσοκόμα κουτσή, λεπρή, και νίντζα…. Οπότε ξεκόλλα λίγο το τόσο όμορφα πολύπλοκο μυαλό σου, και σταμάτα να λες ασυναρτησίες ότι πάω διακοπές με γκόμενες και ειδικά βολιώτισσες και άλλα τέτοια επιστημονικής φαντασίας. Έλα να γίνουμε πάλι χαρούμενοι....

Έλα γιδάκι μου, μην αργείς να πεις το ΜΠΕ….. (ΟΣ)

ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ ΡΕ… ΕΠΕΣΤΡΕΨΑ